Over ons

Bestuur

Secretaris: (vacature)

 

Penningmeester: (vacature)

 

Wij hebben geen betaalde medewerkers in dienst. Het bestuur krijgt ook geen financiële vergoeding.Onkosten die voor de stichting gemaakt worden kunnen wel worden vergoed. Ook zijn wij nog opzoek naar nieuwe vrijwilligers die bij ons zouden willen komen werken.

 

 

 


Voorzitter: Patrick van der Voort

Missie

Kleurrijke Stad is actief in Eindhoven en wij zijn een innovatieve, creatieve, cultureel-maatschappelijke non-profit instelling. Geïnspireerd door diversiteit en de veelzijdige culturele samenleving ontwikkelt en organiseert Kleurrijke Stad aansprekende en uitdagende projecten en evenementen. Wij maken van uw bezoek of deelname aan onze evenementen projecten graag een onvergetelijke beleving. dit geldt niet alleen voor onze eigen evenementen maar ook voor een opdracht voor een bedrijfsfeest. Door mee te denken zorgen wij steeds weer voor een unieke en smaakvol avontuur. Onze activiteiten voor 7 tot 70 jarigen verbinden, stimuleren en versterken samenwerking, kennismaking en een ontmoeting. Wij maken er werk van om altijd een verrassende invulling te geven aan al onze activiteiten.

 

Dit vanuit een gezond belang voor een samenleving van en voor iedereen.

 

 

 


Doelstelling

Het is ons doel om door middel van evenementen en projecten, op sport, muziek, dans of iedere andere vorm van expressie, mensen bij elkaar te brengen. We willen zo een breed publiek bereiken en hen ook aan het denken zetten. Voor ons staan niet de verschillen, maar juist de overeenkomsten centraal. Wij streven naar een Eindhovense samenleving waar iedereen meedoet en van elkaars cultuur kan genieten!