U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kleurrijke Dichters

Gepost 2017/06/07

Zondag 25 mei organiseert Kleurrijke Stad samen met S-Plaza en Inge Dumpel een middag met 2 Indonesische dichters. Zij zullen uit eigen werk voordragen. Vertaling is aanwezig. Aanvang is 14.30u. Entree gratis. Locatie: S-Plaza, Bleekweg 1 F te Eindhoven.

Lees de rest van deze post »

Indische Salon

Gepost 2017/06/07

Op zondag 18 juni organiseert Kleurrijke Stad samen met S-Plaza weer een Indische Salon. Eigentijdse Tempo DoeloeEigentijdse Tempo Doeloe

Met een Indische markt, Sara-Joan met petjoh verhalen en sprookjes, Inge Dumpel met Indische verhalen van vroeger en muziek van Ruud Post (flamenco gitaar) en Humphery & Friends. Aanvang is 13u. Entree is gratis.

Lees de rest van deze post »

WK korfbal voor kinderen

Gepost 2017/06/07

WK Sport Spektakel

WK Korfbal zondag 11 juni

Sportpark t Bokt, Eindhovenseweg 41  (PSV korfbal)

Lees de rest van deze post »

Kleurrijk Festival 19 maart

Gepost 2017/03/17

Kleurrijk Festival 19 maart.

Met muziek, dans en gezellige mensen. Lekker eten natuurlijk ook.

Zoals Spaanse paella of Indische snacks, nasi rames of bami rames.

Programma Kleurrijk Eindhoven 19 maartProgramma Kleurrijk Eindhoven 19 maart

Lees de rest van deze post »

Internationaal Festival

Gepost 2016/05/10

Samen met S-Plaza doet Kleurrijke Stad mee met het Internationaal Festival op 12 juni. Wij zullen dan de Indische keuken presenteren met veel lekkers. Deze leuke dag begint om 12:00 en vindt plaats op Vestdijk 25

Lees de rest van deze post »

WK Sport Spektakel

Gepost 2016/04/29

Op 12 juni organiseert PSV korfbal in samenwerking met ons het WK Sport Spektakel korfbal. Dit is een korfbaltoernooi voor basisschool kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Het Spektakel gaat plaatsvinden op Sportpark Eindhovenseweg.

Lees de rest van deze post »

WK Sport Spektakel

Gepost 2016/04/28

Op 29 mei organiseren wij WK Sport Spektakel. Dit is een voetbaltoernooi voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Elk team gaat een land vertegenwoordigen om zo de echte sferen van een WK te krijgen. Dit leuke evenement gaat plaatsvinden op Sportpark Velddoornweg.

Lees de rest van deze post »

Dommel Zomerfeest Picknick

Gepost 2016/04/28

Als onderdeel van Doe de Dommel, houdt Kleurrijke Stad op zondag 29 mei, haar jaarlijkse zomerfeest annex picknick. Jong en oud kunnen die dag terecht in het v. Maerlant Plantsoen aan de J. v. Maerlantlaan voor podiumoptredens met muziek, zang en dans van o.a. Art Beat Criminals BWR en Int. Dans. Eindhoven. Het programma biedt ook workshops (djembe en salsa) en andere activiteiten zoals Indische massage en op het gazon is er volop ruimte voor een picknick. Lekkere hapjes zijn te krijgen bij de stand van Indonesia en Schalks. Het evenement is van 12.00u tot 19.00u en de toegang is gratis. 
Meer informatie info.kleurrijkestad.nl

Lees de rest van deze post »

Kleurrijke Koningsfeest

Gepost 2016/04/08

Op 27 april organiseren wij Kleurrijk Koningsfeest op het Gerardusplein in Eindhoven. Coal Train en Seven Days treden op en daarbij organiseren wij een leuk Open Podium met verschillende optredens.

 

We hadden zo'n zin in een mooi feest, maar het weer gaat niet meewerken. Verwacht wordt dat koningsdag 2016 koud, nat en winderig wordt. Reden voor ons om het Kleurrijk Oranjefeest op het Gerardusplein af te lassen.

Lees de rest van deze post »