U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

ANBI info Kleurrijke Stad

RSIN nummer 8041.60.284

Bestuur: secretaris B. Kuiper ; voorzitter (vacature) ; penningmeester (vacature)

Beloningsbeleid: de stichting heeft geen betaalde medewerkers in dienst en bestuurders ontvangen geen financiële vergoeding voor hun bijdragen en diensten. Gemaakte onkosten voor de stichting kunnen wel vergoed worden.

Missie: Kleurrijke Stad is actief in Eindhoven en wij zijn een innovatieve en creatieve cultureel-maatschappelijke non-profit instelling. Geïnspireerd door diversiteit en de veelzijdige culturele samenleving ontwikkelt en organiseert Kleurrijke Stad aansprekende en uitdagende projecten en evenementen. Wij maken van uw bezoek of deelname aan onze evenementen en projecten graag een onvergetelijke beleving. Dit geldt niet alleen voor onze eigen evenementen maar ook voor een opdracht voor een bedrijfsfeest. Door mee te denken zorgen wij steeds weer voor een uniek en smaakvol avontuur. Onze activiteiten voor 7 tot 70 jarigen, verbinden en stimuleren en versterken ontmoeting, kennismaking en samenwerking. Wij maken er werk van om altijd een verrassende invulling te geven aan al onze activiteiten. Dit vanuit een gezond belang voor een samenleving van en voor iedereen.

Doelstelling: Het is ons doel om door middel van evenementen en projecten op sport, muziek, dans of iedere andere vorm van expressie, mensen bij elkaar te brengen.We willen zo een breed publiek bereiken en hen ook aan het denken zetten. Voor ons staan niet de verschillen, maar juist de overeenkomsten centraal.
Wij streven naar een Eindhovense samenleving waar iedereen meedoet en van elkaars cultuur kan genieten!

Jaarverslag 2015

Baten/lasten  en balans 2015